в масмаркетах не бери, шукай мєлькій магазікІ наївся одразу… можна обід пропускати
Хочется сдохнуть как хочется житьв нас нинчє жарко, а у вас напевно ваще піздарєз
Я давно знайшов. Але азарт мене кличе - спробуй сука сьодня оценайди нормальний магазин просто
та не пегерібай, не гані бєсаХочется сдохнуть как хочется жить
В нас намічений магазинчик є. Але продукція нова постійно в них і зачасту дуже смачно! Ну от і пробуємо нове, буває потрапляється «таке шось»……ну і там мені собакив масмаркетах не бери, шукай мєлькій магазік
дядя тобі нада срочно дєлать деп в казік, маю чуйку шо тобі сьогодні фартане !!Я давно знайшов. Але азарт мене кличе - спробуй сука сьодня оцену а хто я такий, що б спертчатися
Тим паче з собою пфф
Повідомлення об'єднано автоматично:
Поняв, який сюжет завернув
Тре ще баночку мабуть
Нє дядь…. Я не на стільки азартнийдядя тобі нада срочно дєлать деп в казік, маю чуйку шо тобі сьогодні фартане !!
дядя ти тєряєш всі шанси, я би на твоєму місці нє тармазіл, вон у пацанов спрасі, казік - вєрноє дєлоНє дядь…. Я не на стільки азартний![]()
найкі прієхалі уже ?Йокарний бабай
ти не обіжайся бро, але ти похожий на дікаряЯ можу собі кістки вправляти, бо бляха 2 рази сам собі рівняти приходилось кістки та гіпс накладати. Потім на знімок і до лікаря показатись, чи норм я сам собі там вправляв блсам собі один зуб витягнув плоскогубцями з корнем і на відео записав, бо ж тре було дружині показати
бідося моя ледве там і не знепритомніла
А оці ваші казіно нє….це перебор навіть для мене
Без понятия. Я щас редкий гость тамкстати шо там у мудрого с ебалом? говорят шо мульты пытаются прорываться, но ничего не выходит![]()
тебє нє вазьмут, ти слішком культурнийБез понятия. Я щас редкий гость там
Carvoeiro , бро, хочу админом в какой-то чат устроится или сапом. Не в курсе за вакансии?
в курсеБез понятия. Я щас редкий гость там
Carvoeiro , бро, хочу админом в какой-то чат устроится или сапом. Не в курсе за вакансии?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.