I hate lies
Гуру
Немаєш ти здатності такої доколупувтисяЯ решил доебаца
Повідомлення об'єднано автоматично:
Скучно
Немаєш ти здатності такої доколупувтисяЯ решил доебаца
Повідомлення об'єднано автоматично:
Скучно
Ты перхоть вообще интернетнаяНемаєш ти здатності такої доколупувтися
Аххааа аххааа, я як згадаю як ти вчора кукуріку написав зранку то одразу рік червоного півня згадав...Ты перхоть вообще интернетная
Пивень птица гордаяАххааа аххааа, я як згадаю як ти вчора кукуріку написав зранку то одразу рік червоного півня згадав...
Ты перхоть вообще интернетная
Це ти походу зранку дедам кукарікєш щоб сніданок не пропали аххаааАххааа аххааа, я як згадаю як ти вчора кукуріку написав зранку то одразу рік червоного півня згадав...
От і все аххаааЦе ти походу зранку дедам кукарікєш щоб сніданок не пропали аххааа
От тому я не беру ніяких посилок....бо вони їдуть чи ні а гроші пропадутьВаші посилки затримаються: РФ атакувала сортувальне депо Нової пошти в Києві, є троє поранених співробітників, — пресслужба компанії.
Бери на тест там тільки за відправку)От тому я не беру ніяких посилок....бо вони їдуть чи ні а гроші пропадуть
Ні я тількі тоді коли мир підпишуть ...Бери на тест там тільки за відправку)
Смерть скоро, живи 1 днёмНі я тількі тоді коли мир підпишуть ...
Я Бог я безсмертнийСмерть скоро, живи 1 днём
Дух топкиЯ Бог я безсмертний
Шо хоч може бутиДух топки
Это фейкВаші посилки затримаються: РФ атакувала сортувальне депо Нової пошти в Києві, є троє поранених співробітників, — пресслужба компанії.
Та даШо хоч може бути
Та даШо хоч може бути
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.