Знаешь как называют по приколу такую ситуацию, когда тёлку раком в очько ебёшь, а от туда газы валят ???Особенно пиздой если туда воздуха напихать
Якщо ти їв один раз то не зрозумієш я з третього разу поняв цього гриба я себе балую раз в місяць таким приколясом я вже знаю свою норму ...то так тріпає аххааа він по своєму класнийТут ничого хорошего честно кажучи
Ага пальці в двері і гарячу голку під ногті і які там яйця тодіНе так страшны прижатые дверью яйца как прижатые дверью яйца
Бывшей надо такое погоняло датьЗнаешь как называют по приколу такую ситуацию, когда тёлку раком в очько ебёшь, а от туда газы валят ???
Скажу тебе - ,,Харли Девидсон "
Жесть шо ви так своїх баб ненавидите...і сосала і в очко давала...ну і всерівно не так аххааа аххаааБывшей надо такое погоняло дать
Була одна золотой дождь любила це капець каже на сци мені в рот бухуща приїхала тупо стає на колі рлзщиьає ікаже сци мені в рот аххааа аххааа я норм дав ..а потім питаю може ще насрать аххаааБывшей надо такое погоняло дать
Фу жара дед ты шо экстримал ебатьБула одна золотой дождь любила це капець каже на сци мені в рот бухуща приїхала тупо стає на колі рлзщиьає ікаже сци мені в рот аххааа аххааа я норм дав ..а потім питаю може ще насрать аххааа
Ох і було в мене приколівФу жара дед ты шо экстримал ебать
Та я верю, хай они в тайне останутся лучшеОх і було в мене приколів
Сам себя не похвалишь никто не похвалитВижу вы сегодня слабо топили .
Сразу видно без меня никак.
Люблю поговорку - ,, Командиров над не надо, командиром буду я !!!![]()
С чего это ты такой вдруг нежный сталТа я верю, хай они в тайне останутся лучше
Вот это ты вывалила откровениеМало то шо ти смердиш
мало то шо ти гамниш
мало то шо ти среш і ссиш...
ти дохуя пиздиш
Та я ж не экстримал то есть не уважаю всякую такую жесть, я нормальный адекватный пареньС чего это ты такой вдруг нежный стал
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.