Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я курив дві пачки червоного ЛМ ..В ДЕНЬ поки в один мене не дійшло отак вийшов з тренування оозпечатав пачку взяв першу сигарету як закшлявся тупо нафіг в мусореік 20 років вже пройшло, а от бухати бля
Короче я поняла питаешься за родительские на квартплату денег не даёшь чисто живёшь в своё удовольствие твои сигареты по 120 гривен тем более ты говоришь две пачки в день куришь 7.000 не хватит блядь месяц 6200 только на сиги надо 800 гривень ты откладываешь на квартиру чтобы снять долго придётся откладывать
Я курив дві пачки червоного ЛМ ..В ДЕНЬ поки в один мене не дійшло отак вийшов з тренування оозпечатав пачку взяв першу сигарету як закшлявся тупо нафіг в мусореік 20 років вже пройшло, а от бухати бля
Что вы как в Советское время мыслите.
Красная икра - два дня не покурил сигарет и пошёл в маркет и купил. А сли по акции типа как в АТБ, то по двести с копейками можно взять. Я себе время от времени так покупаю.
Что вы как в Советское время мыслите.
Красная икра - два дня не покурил сигарет и пошёл в маркет и купил. А сли по акции типа как в АТБ, то по двести с копейками можно взять. Я себе время от времени так покупаю.
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.