★ ЛУЧШИЙ ТОВАР НА РЫНКЕ ★ АМФ HQ ★МЕФ CRYSTAL ★ А-PVP ★ ШИШКИ ★ТАКСИ ★ ПОЧТА ★ КЛАДЫ★

Буквально недавно попал на данный магазин сделал несколько заказов . Заказывал меф , остался очень довален их сервисом и качевством товара , хоть ты и 'доплачиваешь ' 300-400 грн . Но это стоит своих денег , рекомендую

Останнє редагування:
ВсевидящееОКО
Здравствуйте. Прошло двое суток после оплаты,отправка так и не сделана . Как быть?

оператор обещает сегодня отправку,но ведь это объективно не от него зависит. Оператору,безусловно респект за коммуникацию

Маю сильне бажання побачити фото метамфетаміну перед замовленням.
Відгуків по ньому ще не було?

Убежден,что в последнее время большинство сектантов сталкиваются со сбоями в отправках по тем или иным причинам в самых разных магазинах. Так вот : оператор всё время отвечал на мои бесконечные запросы и ни разу не возникло ощущение,что на меня пох.
А на сегодняшний день - это реально эксклюзивный сервис 👍 . Коммуникация и поддержка после получения оплаты - серьезный показатель уровня сервиса и отношения команды к своему делу. Респект магазину и наилучшие пожелания его будущим клиентам

Убежден,что в последнее время большинство сектантов сталкиваются со сбоями в отправках по тем или иным причинам в самых разных магазинах. Так вот : оператор всё время отвечал на мои бесконечные запросы и ни разу не возникло ощущение,что на меня пох.
А на сегодняшний день - это реально эксклюзивный сервис 👍 . Коммуникация и поддержка после получения оплаты - серьезный показатель уровня сервиса и отношения команды к своему делу. Респект магазину и наилучшие пожелания его будущим клиентам
Благодарю за теплые слова

Коли твій камрад рекомендує магазин, немає причин сумніватися. Саме так я потрапив до цього інтернет-магазину і, треба сказати, враження поки що позитивні.

Замовив товар за рекомендацією, і процес покупки був досить простим. Оператор на зв'язку швидко відповів на всі питання, а сам продавець показав себе професіоналом. Відправка товару стала ще одним приємним сюрпризом: вже через кілька годин після оформлення замовлення товар був відправлений. Така швидкість — як на мене і враховуючи дефіцит амфетаміну на ринку,зараз рідко зустрічається в інтернет-магазинах! в основному я натрапляв на "ок ,все є,ок,відправимо швидко".і ця гіпер увага закінчується після моєї оплати.а далі казки про якісь нісенітниці.не хочу згадувати.

Ціна з доплатою 400 грн за роботу відправника не стала для мене перешкодою, адже швидкість обробки та якість сервісу вартують цих додаткових витрат.

Зараз чекаю на посилку і, звісно ж, після отримання обов'язково поділюсь своїми враженнями від товару. Поки що можу сказати, що цей магазин виглядає надійним, і, ймовірно, я буду звертатися сюди ще.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу